Sóc dissenyadora gràfica especialitzada en comunicació visual establerta a Berga (Barcelona).

Entenc la creativitat i el disseny com a potents eines de canvi i considero que qualsevol projecte ha de ser fruit d’un extens anàlisi i un detallat procés creatiu.

L’any 2009 començo a estudiar a BAU, Centre Universitari de Disseny (Barcelona), on obtinc el Grau en Disseny, amb menció en Disseny Gràfic i Comunicació Visual.

Durant l’últim curs (2012-2013) realitzo pràctiques a Materfad, centre de materials de Barcelona, on entro en contacte amb el món laboral com a dissenyadora gràfica per primera vegada.

Quan acabo el Grau (2013) fundo, juntament amb un grup de dissenyadors emergents, el coworking i espai creatiu Cuatroseis, on desenvolupo projectes com a freelance mentre coordino el funcionament del projecte.

Després d’un any marxo a viure a Como (Itàlia), on segueixo treballant com a freelance i començo a especialitzar-me en WordPress.

L’any 2015 m’estableixo a Cal Rosal (Berga), on treballo a l’Associació Cultural Konvent com a coprogramadora, comissària, directora creativa i dissenyadora gràfica. També sóc la directora i responsable de comunicació del projecte de difusió artística Emergents.0 (2012-2015).

Durant el gener de 2017 col·laboro amb el prestigiós dissenyador gràfic Enric Jardí, al seu estudi a Barcelona.

Actualment treballo en col·laboració amb l’estudi i agència de comunicació La Padrina i formo part de vanderpla, estudi de comunicació visual i art lab. En ambdós estudis desenvolupem projectes de disseny gràfic, direcció d’art, disseny i programació web, impressió, motion graphics i video, fotografia, etc.

(34) 618 20 39 41

hello@mespelt.com